برگزاری جشن سلامتی در باشگاه مثبت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
شبکه بهداشت و درمان شهریار، جشن سلامتی را در باشگاه مثبت این شهرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: در هفته اطلاع رسانی ایدز، جشن سلامتی و دورهمی اعضای باشگاه مثبت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار دو شنبه 12 آذر 97 برگزار شد.

در این مراسم دکتر سخاوتی معاون بهداشتی، حسن دوست کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و پور محرم کارشناس بیماری ایدز شبکه بهداشت و درمان شهریار، با اعضای  باشگاه مثبت دیدار و گفتگو کردند و شرکت کنندگان مسائل و چالش های خود را بیان کردند.

موفقیت در درمان بیماری، معرفی مرکز مشاوره به سایر افراد جامعه، تلاش در جهت کاهش انگ و تبعیض به علت بیماری ایدز، کمک به اشتغال بیماران ایدز، کمک به اشتغال بیماران، پیگیری درمان غیر مرتبط با بیماری اچ. آی. وی از محورهای اصلی مورد بحث در این برنامه بود.

در این جشن کودکان عضو باشگاه، با شرکت در مسابقه سلامت به رقابت پرداختند و این برنامه با اهداء شاخه های گل به کارشناسان مرکز بهداشت و بریدن کیک سلامتی به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر