استقرار چهار روزه تیم های آموزشی و اطلاع رسانی اچ آی وی در ایستگاه متروی میدان ولیعصر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
به همت مرکز بهداشت شمال غرب تیم های  آموزشی و اطلاع رسانی اچ آی وی، در ایستگاه متروی میدان ولیعصر از 11 آذر 97 به مدت چهار روز حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: به مناسبت گرامیداشت هفته اطلاع رسانی اچ آی وی/ ایدز (هشتم لغایت چهاردهم آذر)، تیم های آموزشی و اطلاع رسانی مرکز بهداشت شمال غرب از یکشنبه 11 آذر 97 به مدت چهار روز در ایستگاه متروی میدان ولیعصر (عج) مستقر شدند.

در جریان این استقرار که با هدف گرامیداشت هفته اطلاع رسانی ایدز  و از بین بردن آستیگما انجام و با استقبال چشمگیر مردم همراه شد؛ ضمن آموزش های چهره به چهره به عموم همشهریان، رسانه های آموزشی توزیع و با حفظ حریم شخصی، ضمن ارائه مشاوره های لازم، تست سریع اچ آی وی انجام می شود.

گفتنی است که این تیم ها تا چهرشنبه چهاردهم در ایستگاه مترو از ساعت 30/8 لغایت 14 حضور فعال دارد.

دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر