برگزاری کمپین اطلاع رسانی ایدز در بیمارستان ساسان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
مرکز بهداشت شمال غرب با همکاری بیمارستان ساسان، کمپین آموزشی و اطلاع رسانی ایدز را در این بیمارستان برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: به همت مرکز بهداشت شمال غرب و با همکاری بیمارستان ساسان، کمپین آموزشی و اطلاع رسانی ایدز دوشنبه 12 آذر 97 در سالن مراجعین بیمارستان ساسان برگزار شد.

در این کمپین که به مناسبت گرامیداشت هفته اچ آی وی /ایدز انجام شد، کلاس های آموزشی گروهی و چهره به چهره برای کلیه مراجعین  و تعدادی از کارکنان بیمارستان ساسان به صورت متناوب برگزار و تیزرهای آموزشی نیز در کلیه مانیتورهای اطلاع رسانی بیمارستان نمایش داده شد.

هم چنین در جریان این کمپین برای افرادی که تمایل داشتند، تست اچ آی وی به صورت رایگان انجام شد.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر