اجرای سومین مرحله بازرسی های شبانه چند منظوره نظارتی با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
سومین مرحله طرح شبانه بازرسی های چند منظوره نظارتی با حضور دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در ساعات پایانی شب دوشنبه 12 آذر 97، در بازدید های شبانه بازرسان واحدهای بهداشت محیط، درمان و غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان حضور یافت.
به منظور پایش چند منظوره بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان، برنامه ای تا پایان سال جهت بازدیدهای شبانه از واحدهای بخش خصوصی منطقه تدوین شده است. در همین راستا دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در ساعات پایانی شب، دوشنبه12 آذر 97، در بازدید های شبانه بازرسان واحدهای بهداشت محیط، درمان و غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان حضور یافت.
در این طرح دکتر گلشنی با گروه بازرسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و سازمان دامپزشکی شهرستان، رستورانهای تحت پوشش منطقه را از نظر وضعیت بهداشتی مورد ارزیابی قرار داد.
 گفتنی است در این بازرسی ها مقادیری مواد غذایی فاسد معدوم شد و حدود 110 کیلوگرم گوشت مشکوک به فساد ضبط و با توجیه و رضایت متصدیان یخچالهای مربوطه تا تعیین تکلیف قانونی پلمپ و برای برخی از رستورانها اخطار رفع نوافقص بحرانی (48 ساعته) نیز صادر شد.
سپس در راستای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی و داروخانه ها، بازرسان نظارتی حوزه غذا و داروی این شبکه با همراهی دکتر گلشنی از 2 فروشگاه و 2 داروخانه بازدید کردندکه ضمن اخطار و تذکرات لازم درخصوص رعایت برچسب اصالت کالاهای آرایشی و بهداشتی وارداتی و ضوابط مربوط به داروخانه ها، جهت افزایش آگاهی فروشندگان محصولات سلامت محور، پمفلت های آموزشی درخصوص برچسب اصالت کالا توسط کارشناسان بازدید کننده در زمان بازدید توزیع شد.

در ادامه دکتر گلشنی با همراهی بازرسان حوزه نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان رباط کریم از 6 بخش درمانی خصوصی سطح شهرستان، نظیر واحدهای دندانسازی، دندانپزشکی و درمانگاه بازدید به عمل آورد.

توضیح اینکه: مرحله اول و دوم طرح شبانه بازرسی های نظارتی در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به ترتیب در ساعات پایانی یکشنبه 13 آبان و چهارشنبه 23 آبان 97 اجرا شد.

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر