برگزاری کارگاه آموزشی اچ آی وی برای دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |
مرکز بهداشت شمال غرب، در چهارمین روز از هفته اطلاع رسانی ایدز، کارگاه آموزشی را در دانشگاه تربیت مدرس برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: همزمان با فرا رسیدن هفته اطلاع رسانی ایدز، کارگاه آموزشی اچ آی وی در دانشگاه تربیت مدرس، یکشنبه 11 آذر 97 توسط مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور 100 نفر از دانشجویان دانشگاه برگزار شد، در خصوص بیماری ایدز و اچ آی وی، راههای انتقال و پیشگیری، خدمات محرمانه ای که در مراکز مشاوره بیماری های رفتاری ارائه می شود آموزشهای لازم ارائه شد و در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

گفتنی است که  شعار هفته بزرگداشت اچ آی وی و ایدز (هشتم تا چهاردهم آذر)، "برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش اچ آی وی می دهم" است.

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر