استقرار غرفه های سلامت در نمایشگاه بزرگ اقوام ایرانی شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |
شبکه بهداشت و درمان بهارستان در نمایشگاه بزرگ اقوام ایرانی این شهرستان، غرفه های سلامت برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: همزمان با برگزاری نمایشگاه اقوام بزرگ ایرانی در شهرستان بهارستان، غرفه های شبکه بهداشت و درمان بهارستان به مدت 3 روز در محل سالن بحران شهرداری گلستان دایر شد.

هفته فرهنگی بهارستان با رویکرد افزایش نشاط و خلاقیت اجتماعی و توسعه فرهنگ عمومی با محوریت اقشار مختلف مردم  در محل سالن بحران شهرداری گلستان برگزار شد .
در این نمایشگاه غرفه واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماریها، بهداشت محیط و حرفه ای، سلامت روان دایر و علاوه بر ارائه مشاوره به جوانان، کتابچه های ازدواج مناسب ، بالندگی ، فرزند آوری سالم، رسانه های مرتبط با پیشگیری از اعتیاد و رفتار های پرخطر، پمفلت بیماری اچ آی وی / ایدز و کارت ویزیت و معرفی مرکز مشاوره بیماریهای شهرستان در اختیار جوانان و بازدید کنندگان قرار گرفت. همچنین به بازدیدکنندگان آموزش های لازم در خصوص کلیات بیماری اچ آی وی/ ایدز، راههای انتقال و پیشگیری از بیماری، معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان و خدمات ارائه شده در مرکز مشاوره صورت گرفت.

در طول برگزاری نمایشگاه از بازدید کنندگان به صورت داوطلبانه آزمایش تست تشخیص سریع اچ آی وی هم به عمل آمد.

در این برنامه تعدادی از مسئولین شهرستان و اعضای خبرگزاری های محلی  هم برای از بین بردن انگ، ننگ و تبعیض در خصوص بیماری به صورت داوطلبانه در "کمپین برای آگاهی از سلامتی خود من هم آزمایش اچ آی وی می هم" شرکت کردند.

گفتنی است در مراسم افتتاحیه نمایشگاه، جمعی از مسئولین حاضر از جمله معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، دکتر سلیمان پور فرماندار شهرستان بهارستان از فعالیت های شبکه بهداشت و درمان بهارستان در خصوص ارتقاء سطح سلامت منطقه و افزایش سطح آگاهی جوانان شهرستان قدردانی کردند.

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر