استقرار اتوبوس ایدز در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |
شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، در هفته اطلاع رسانی ایدز اتوبوس ایدز را مستقر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: به مناسبت فرا رسیدن هفته اطلاع رسانی ایدز شبکه بهداشت و درمان شهر قدس اقدام به راه اندازی اتوبوس ایدز در سطح شهر کرد.

در این برنامه که با هدف اطلاع رسانی عمومی به همشهریان در خصوص بیماری اچ آی وی/ایدز، انگ زدایی و حذف باورهای غلط در خصوص این بیماری برگزار شد، کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها اقدام به اطلاع رسانی و آموزش به عموم مردم و انجام تست تشخیص سریع از داوطلبین کردند.
این برنامه با استقبال خوب جوانان مواجه شد و برای 100 نفر از مراجعین تست اچ آی وی انجام و بیش از 500 پمفلت توزیع شد.

دفعات مشاهده: 12 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر