استقرار اتوبوس اطلاع رسانی ایدز در شهر جدید پرند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |
شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با همکاری شهرداری پرند، اتوبوس اطلاع رسانی ایدز  در میدان استقلال این شهر مستقر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: در چهارمین روز از هفته اطلاع رسانی ایدز (8 تا 14 آذر 97) اتوبوس اطلاع رسانی ایدز، به همت شبکه بهداشت و درمان رباط کریم و با همکاری شهرداری پرند، یکشنبه یازدهم آذر 97 در میدان استقلال پرند مستقر شد.

پیمان یزدانی کارشناس برنامه کنترل ایدز شبکه بهداشت و درمان رباط کریم گفت: در واقع این اتوبوس به نوعی یک پایگاه سیار آزمایش و مشاوره ایدز بوده و در این اتوبوس آموزش و اطلاع رسانی در خصوص بیماری ایدز و راه های پیشگیری از آن به عموم مردم صورت می گیرد و برای افرادی که تمایل داشته باشند به صورت رایگان تست تشخیص سریع ایدز ( رپید تست) توسط کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت انجام می شود.

وی با تاکید بر محرمانه و داوطلبانه بودن تست ها تصریح کرد: در صورتی که فردی در طی آموزش ها و مشاوره ها به این نتیجه برسد که لازم است آزمایش دهد، این کار توسط کارشناسان بهداشتی مستقر در اتوبوس به صورت رایگان برای وی انجام شده و نتایج تست نیز محرمانه خواهد بود و اگر تست مثبت شود، وی به مراکز مشاوره بیماری های رفتاری برای انجام تست تاییدی ارجاع خواهد شد.

یزدانی ضمن قدردانی از همکاری شهرداری شهر پرند، ابراز امیدواری کرد: با انجام چنین طرح هایی بتوان گام مثبتی در رابطه با اطلاع رسانی و آموزش مردم در رابطه با بیماری ایدز برداشت. زیرا مهم ترین راه پیشگیری از ایدز بالا بردن سطح دانش افراد از این بیماری و راه های انتقال آن است.
.
 وی در پایان یادآوری کرد: این اتوبوس تا پایان ساعت اداری چهاردهم آذر ماه در شهر پرند مستقر خواهد بود.

دفعات مشاهده: 22 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر