برگزاری شورای مدیران معاونت بهداشت در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |
شورای مدیران معاونت بهداشت، یکشنبه 11 آذر 97 در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: شورای مدیران حوزه معاونت بهداشت با حضور دکتر فربد عبادی فرد آذر معاون بهداشت دانشگاه، دکتر بحرالعلوم  و دکتر میرزایی معاونین اجرایی و فنی معاونت بهداشت، مدیران شبکه ها و روسای مراکز، مدیر گروهها و کارشناس مسئولین واحدهای ستاد معاونت بهداشت، یکشنبه یازدهم آذر 97 در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر عبادی فرد آذر با اشاره به جایگاه و اهمیت منابع انسانی در ارتقای سازمان و پیشبرد اهداف، بر لزوم تکریم پرسنلی و توجه ویژه به مسایل ایشان و نحوه پرداخت های عادلانه و مبتنی بر عملکرد مطالبی را ارائه کرد.
وی در خصوص ضرورت تدوین برنامه های مداخله ای و افزایش درصد تکمیل تلفن همراه و نیز ارتقای رضایتمندی مراجعین به مراکز و پایگاههای سلامت تحت پوشش و نیز  افزایش شاخص مراقبت ها و پیگیری مربوط به بیماران دیابتی و پرفشاری خون تاکید کرد.

در ادامه دکتر هاله احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، ضمن تشکر از حمایتها و راهنمایی های معاونت بهداشت دانشگاه و سایر مسئولین محترم ،در خصوص برخی اقدامات صورت گرفته و نیز چالش های پیش روی مرکز بهداشت شمال غرب توضیحاتی را بیان کرد.
سپس دکتر فروزان فهیم رئیس گروه گسترش و دکتر  طیبه نجفی مدیر گروه  بیماریهای غیر واگیر ستاد معاونت بهداشت در خصوص شاخص های واحد متبوع و شرح انتظارات از شبکه ها و مراکز تابعه طالبی را ارائه دادند.

در پایان و پس از مرور  مشکلات پیش رو  توسط مدیران حوزه ستادی معاونت، مدیران شبکه ها و روسای مراکز، دکتر عبادی فرد  آذر به جمع بندی و ارائه راهکار در خصوص مسائل مطرح شده پرداخت.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر