برگزاری کمپین آموزشی 2 روزه بیماری ایدز در پایانه حمل و نقل کالای نسیم شهر بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |
شبکه بهداشت و درمان بهارستان در هفته اطلاع رسانی ایدز، کمپین آموزشی دو روزه را در پایانه حمل و نقل کالای تهران واقع در نسیم شهر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: کمپین دو روزه آموزشی بیماری ایدز در پایانه حمل و نقل کالای تهران واقع در نسیم شهر بهارستان برگزار شد.
در این کمپین دکتر رجبی سرپرست و پزشک مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان، به رانندگان در خصوص بیماری ایدز، راه های انتقال، دوره پنجره در بیماری، علائم، اورژانس پیشگیری در بیماری پس از مواجهه و بروز رفتار پرخطر، راههای پیشگیری و اعتقادات نادرست در خصوص بیماری آموزش دادند.

وی ضمن معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، فواید تشخیص و درمان به موقع و ارائه خدمات مستقر در این مرکز را معرفی آموزش داد و از رانندگان خواست در صورت مواجه با خطرات به این مرکز مراجعه کنند.
سپس، مشاوره خصوصی برای افراد داوطلب انجام آزمایش HIV انجام شد.

در پایان این کمپین دو روزه، 120 نفر از رانندگان ترانزیت مراجعه کننده به پایانه آموزش های لازم را دریافت و برای 70 نفر تست سریع  و همچنین خدمات کاهش آسیب (کاندوم) ارائه شد.

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر