برگزاری دوره سه روزه ی بازآموزی مدون کشوری طب کار در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، دوره سه روزه ی بازآموزی مدون کشوری طب کار را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: دوره سه روزه ی بازآموزی مدون کشوری طب کار، به همت معاونت بهداشت و مرکز تحقیقات طب کار دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حضور 150 نفر از پزشکان عمومی و متخصصان طب کار ارایه دهنده خدمات طب کار سراسر کشور، شنبه 10 آذر 97 تا دوشنبه 12 آذر 97 در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب برگزار شد.

این دوره با حضور دکتر صابر محمدی مدیر گروه طب کار دانشگاه و اعضای هیئت علمی این گروه ( دکتر ماشاء الله عقیلی نژاد- دکتر یاسر لبافی نژاد – دکتر الهه کبیر مکمل خواه –  دکتر مهین حسینی  نژاد محبتی) و دبیری علمی دکتر الهام میرزامحمدی و همچنین مهندس محبوبه نجاریان رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت برگزار شد.

هدف از برگزاری این دوره، ارتقا و توانمندسازی پزشکان در نظام سلامت شغلی در سراسر کشور و بهبود نحوه اجرای برنامه و ارتقای سلامت شاغلین در محیط کار است.
انواع بیماری‌های شغلی و روش‌های پیشگیری، ‌بیماری‌های تنفسی،‌ کبدی،‌ قلبی،‌ کلیوی ناشی از کار،‌ عوارض ناشی از شیفت کاری،‌ اختلالات خواب، استرس‌های شغلی،‌ افت شنوایی، اختلالات اسکلتی عضلانی،‌ کمردردهای ناشی از کار، عفونت‌ها و عوامل بیولوژیک شغلی،‌ بررسی سموم پاتولوژی سموم محیط کار، بیماری‌های ناشی از عوامل زیان آور شیمیایی، ‌فیزیکی و ‌ارگونومی محیط کار، سرطان‌های شغلی، بیماری‌های خونی ناشی از کار  و عوامل آلرژیک از مباحث آموزش داده شده در این دوره است.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر