برگزاری کارگاه کشوری مراقبتهای سالمندی به همت معاونت بهداشت دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۹ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه کشوری دو روزه آموزش عملی مراقبتهای سالمندی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: کارگاه کشوری آموزش عملی مراقبتهای سالمندی در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد. این کارگاه، با هدف افزایش آگاهی، توانمندی و مهارت ارائه دهندگان خدمات در سطح اول و همچنین بهره مندی سالمندان تحت پوشش دانشگاه از مراقبت های اولیه سلامت برگزار شد.

در این کارگاه که یکشنبه و دوشنبه، 27 و 28 آبان 97 برگزار شد؛ معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه ایران، رئیس و کارشناسان اداره سلامت سالمندان وزارت متبوع و مدیر گروه های سلامت جمعیت و خانواده، سلامت روان و سرپرستان دفتر بهبود تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور حضور داشتند.
دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه ایران ضمن تاکید و اهمیت تکریم سالمندان در اسلام، آمار کشوری سالمندان را اعلام و در خصوص ضرورت توجه به وضعیت سلامتی سالمندان و اجرای مطلوب برنامه های سلامت محور این حوزه، اشاره کرد.
دکتر عظیمی رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت در خصوص اهداف کارگاه مطالبی را بیان کرد. وی با تأکید بر اینکه سالمندی یک موفقیت بوده اظهار داشت: بسیاری از سالمندان هستند که از نظر وضعیت سلامتی و فعالیتهای اجتماعی، بسیار بهتر از جوانان هستند.
وی با اشاره به تأثیر شیوه زندگی سالم در تمام دوران های زندگی تصریح کرد: با توجه به سبک زندگی می توان سالم پیر شد و یا در صورت بیماری، عوارض آن را کنترل کرد و جلوی ناتوانی را گرفت.

در این برنامه، 18 سالمند منتخب استانی حضور داشتند که به صورت عملی از نظر تست تعادل و سقوط، اختلالات تغذیه ای و بررسی اختلالات روان (افسردگی) ارزیابی شده و راهکارهای مداخله ای موثر به ایشان آموزش داده شد. و در پایان با اهدای گل و هدیه از ایشان قدردانی شد.
توصیح اینکه دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی، البرز، اراک، سمنان، ارومیه، کاشان، قم، بابل، خمین، اسدآباد، خوی و ساوه در این مراسم حضور فعال داشتند.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر