بازدید مشاور بین المللی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد از مرکز مشاوره ویژه زنان آسیب پذیر ولی عصر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۲ |
ایلیا ژوکو، مشاور بین المللی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد و کارکنان صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران و نمایندگان وزارت بهداشت از مرکز مشاوره ویژه زنان آسیب پذیر ولی عصر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: ایلیا ژوکو، مشاور بین المللی صتدوق جمعیت سازمان ملل متحد و کارکنان صتدوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران و نمایندگان وزارت بهداشت، با هدف تقویت همکاری و تبادل تجارب در زمینه برنامه های کاهش آسیب به خصوص پیشگیری، کنترل و درمان بیماری HIV/AIDS ؛ 21 آبان ماه 97 از مرکز مشاوره ویژه زنان آسیب پذیر ولی عصر  مرکز بهداشت غرب تهران بازدید کردند.
در این برنامه، تیمی متشکل از بخش های مرتبط در وزارت بهداشت، دکتر علایی رئیس مرکز بهداشت غرب تهران؛ مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور داشتند.

این تیم از فضای فیزیکی، تجهیزات و امکانات مرکز بازدید شد، سپس گزارش فعالیت ها، اقدامات و شاخص های مربوط  به بیماران HIV /AIDS  اعم از اقدامات و فعالیت های انجام شده در زمینه: پیشگیری، کاهش آسیب، مراقبت و درمان، فعالیتهای جامعه محور در گروههای کلیدی توسط دکتر علایی و کارکنان مرکز مشاوره ارائه شد. همچنین بحث و تبادل نظر در زمینه فعالیتهای انجام شده صورت گرفت.
 در پایان برنامه تیم ارزیابی کننده با حضور در واحدهای این مرکز، فعالیت ها و نحوه ارائه خدمات را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

تیم مذکور، این پایش را بسیار مثبت ارزیابی نموده و عملکرد این مرکز را در اجرای برنامه های آموزشی و پیشگیری از ایدز را در گروه های کلیدی بسیار مطلوب و اثر بخش ارزیابی کردند.

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر