افتتاح سردخانه مرکزی نگهداری واکسن در شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۳ |
سردخانه مرکزی نگهداری واکسن شهرستان بهارستان، با حضور دکتر عبادی فرد آذر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: سردخانه مرکزی نگهداری  واکسن بهارستان چهارشنبه 23 آبان سال 97، با حضور دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، افتتاح شد.

در این مراسم که فرماندار شهرستان، معاونین اجرایی و فنی و مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت، برگزار شد؛ معاون بهداشت دانشگاه از تلاش های مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در ساخت و راه اندازی سردخانه واکسن تشکر و قدردانی کرد.

دکتر عبادی فرد آذرنیروی انسانی را از مهمترین سرمایه های کشور ذکر کرد و افزود: حفظ سلامت افراد جامعه از ضروریات بوده و هر کشوری برای توسعه و پیشرفت و ترقی نیاز به جامعه سالم دارد که این امر در قالب  رنامه های بهداشتی از جمله واکسیناسیون در کشور بصورت رایگان ارائه می شود.
وی با توجه به بودجه های تامین شده برای حوزه بهداشت ارائه خدمات بهداشتی مطلوب به جامعه هدف را از مهمترین اهداف این حوزه برشمرد.

سپس دکتر سلیمان پور؛ فرماندار شهرستان اقدامات شبکه بهداشت و درمان را در دو سال اخیر قابل  تقدیر دانست و افتتاح زنجیره سرما و دپو واکسن شهرستان را اقدامی موثر برای عموم مردم شهرستان دانست.

در ادامه دکتر دمیریان؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ضمن ارائه گزارش مختصری از برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت در شهرستان بهارستان گفت: با توجه به اینکه پیش از این واکسن‌ها در زنجیره سرما با امکانات محدود نگهداری می شد، احداث زنجیره سرمای نگهداری واکسن مطابق استانداردهای روز، در این شهرستان ضروری بوده که این پروژه در ابتدا با موافقت دکتر عبادی فرد آذر شروع شد و موفقیت امروز حاصل تدبیر و مدیریت ایشان می باشد.
وی افزود: سردخانه جدید، به عنوان یکی از بخش های اصلی زنجیره سرما نگهداری واکسن که دارای  حجمی حدود 41 متر مکعب است. این سردخانه، دارای تابلوی برق اتوماتیک و آلارم  هشدار دهنده به سیستم کامپیوتری می باشد که در صورت قطعی برق و تغییرات دما( 2-8) به مسئول زنجیره سرد و مسئول واحد بیماریها و رئیس مرکز پیامک ارسال می شود.

در پایان با اهدای لوح از تلاشهای همکران بهارستان تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر