برگزاری جلسه آموزشی پدافند غیر عامل با همکاری شهرداری منطقه 9 در مرکز بهداشت غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |
مرکز بهداشت غرب تهران، در هفته پدافند غیرعامل دوره آموزشی مبانی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل را با همکاری شهرداری منطقه 9 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: هم زمان با فرارسیدن هفته پدافند غیر عامل یک دوره آموزشی مبانی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل دوشنبه 14 آبان 97 در سالن نور مرکز بهداشت غرب تهران، برای مراقبین سلامت برگزار شد.

در این دوره آموزشی مهندس موحدی مدرس ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه 9 در خصوص اصول پدافند غیر عامل و نقش آن در پیشگیری از حوداث آموزش های لازم را ارائه داد و ادامه جلسه با پرسش و پاسخ فراگیران به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 16 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر