برگزاری جلسه در خصوص انعقاد تفاهم نامه با ستاد مدیریت بحران منطقه 18 در مرکز بهداشت غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |
مرکز بهداشت غرب تهران، با شهرداری منطقه 18 جلسه ی انعقاد تفاهم نامه مدیریت بحران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مرکز بهداشت غرب، جلسه انعقاد تفاهم نامه مدیریت بحران با شهرداری منطقه 18 را دوشنبه  14 ابان 97 برگزار کرد. در این جلسه که در دفتر ستاد مدیریت بحران منطقه 18 برگزار شد؛ دکتر مسعود بابا معاون مرکز بهداشت غرب، سمیه ایران مدار کارشناس مسئول بلایا مرکز، دکتر حمیدرضا نورایی دبیر و جانشین شهردار منطقه 18 و مسئول گروه دوام حضور داشتند.

در این جلسه در خصوص انعقاد تفاهم نامه صحبتهای اولیه انجام و خواسته دو جانبه از سوی هر دو ارگان اعلام شد.

دفعات مشاهده: 16 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر