برگزاری اولین کارگروه تخصصی بهداشت، سلامت و بیولوژیک در حوزه پدافند غیرعامل شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |
اولین کارگروه تخصصی بهداشت، سلامت و بیولوژیک در حوزه پدافند غیرعامل در شهرستان رباط کریم در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: اولین جلسه کارگروه تخصصی بهداشت، سلامت و بیولوژیک از زیرمجموعه کارگروه های پدافند غیرعامل شهرستان، دوشنبه 14 آبان 97،  با حضور دکتر گلشنی مدیر و مهندس غفوری کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و اعضای کارگروه(نمایندگان ادارات فرمانداری،  جهاد کشاورزی، آب و فضلاب روستایی، هلال احمر،آب و فاضلاب شهری، اداره اطلاعات،  نیروی انتظامی و سپاه شهرستان)  در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.

در این جلسه دکتر گلشنی به عنوان رئیس کارگروه، توضیحاتی در خصوص مباحث اولیه و بنیادین پدافند غیر عامل ارائه داد.
 وی در ادامه به منظورآشنایی بیشتر اعضاء،  به بیان شرح وظایف کلیه ادارات پرداخت.

سپس هر یک از اعضاء، نقطه نظرات خود را در خصوص پدافند غیر عامل در حوزه مورد بحث بیان کردند. در پایان پس از جمع بندی نقطه نظرات اعضاء، مواردی به تصویب رسید.

در پایان جلسه کلیه اعضاء کار گروه از کانکس بحران در شبکه بهداشت و درمان بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر