بازدید گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت از شبکه بهداشت قدس و مراکزخدمات جامع سلامت تحت پوشش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |
گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه پایش و بازدید از برنامه های بهداشت دهان و دندان را در شبکه بهداشت قدس و مرکزخدمات جامع سلامت  روستایی الزهراء، پایگاه بهداشتی محمودیان و خانه بهداشت زرنان را در تاریخ 15آبان 97 اجرا کرد .

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: این بازدیدها با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی برنامه های بهداشت دهان و دندان و ارزیابی خدمات ارائه شده در واحد های دندانپزشکی ،پایگاههای بهداشتی و خانه های بهداشت اجرا شده است .
ایشان تأکید کردند، برای اجرای بهتر برنامه ها، پایش و نظارت بیشتر و مداخله گرانه تر بر واحدهای دندانپزشکی تحت پوشش  و اجرای طرح ها بسیار لازم و ضروری است.

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر