اطلاعیه آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی حوزه تحت پوشش دان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
به اطلاع آن دسته از شرکت های متقاضی دریافت / تمدید مجوز خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی می رساند آزمون تعیین صلاحیت مسئولین فنی شرکت های مذکوردر حوزه  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، از ساعت 10 الی 11 صبح روز چهارشنبه مورخ 97/8/30 در محل ستاد معاونت بهداشتی این دانشگاه واقع در تهران ، خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ پلاک 252ساختمان اسبق وزارت بهداشت ،طبقه سوم برگزار خواهد گردید.

در این راستا یاد آور می گردد:
الف- معرفی مسئولین فنی باید به شکل مکتوب و ارائه مستندات لازم شرکت ها  حداکثر تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 97/8/27 صورت گیرد .
ب- سئوالات به صورت تستی چهارگزینه ای بوده و تعداد آن 40 سئوال می باشد.
ج- سئوالات فاقد نمره منفی است.
د- شرط قبولی در آزمون کسب  حداقل 50 درصد نمره کل می باشد.

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر