اولین جلسه هماهنگی اجرای برنامه سلامت کارکنان استان تهران با حضور سه دانشگاه ایران، تهران، شهید بهشتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |
اولین جلسه هماهنگی اجرای برنامه سلامت کارکنان استان تهران با حضور سرکار خانم دکتر نجفی مقدم ریاست محترم گروه غیرواگیردانشگاه علوم پزشکی ایران-سرکار خانم دکتر فربخش ریاست محترم گروه غیرواگیردانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- سرکار خانم اکبری کارشناس محترم برنامه  سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی – جناب آقای برزگری کارشناس محترم برنامه  سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران- سرکار خانم لسانی گویا کارشناس محترم برنامه  سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران  در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در ابتدای جلسه،  سرکار خانم دکتر نجفی مقدم،رییس محترم گروه تخصصی بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه ایران، ضمن عرض خیر مقدم در خصوص دستورالعمل ارسالی از وزارت بهداشت در خصوص سلامت کارکنان و اهداف برگزاری جلسه با توجه به اهمیت یکسان سازی عملکرد در سطح استان تهران صحبت نمودند . سپس همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران در خصوص اقدامات اجرا شده در هر دانشگاه توضیحاتی ارائه فرمودند. خانم دکتر فربخش ریاست محترم گروه غیر واگیر دانشگاه شهید بهشتی ،چالش های پیش رو در اجرای برنامه را متذکر شدند که توسط سایر مدعوین به بحث و تبادل نظر گذاشته شد .

در پایان با هماهنگی مدعوین محترم مقرر شد تا شهرستان های هر دانشگاه توسط هر معاونت بهداشتی مدیریت شده و اقدامات لازم صورت گیرد. در خصوص شهر تهران نشست مشترک با کلیه سازمان ها گذاشته شده و سپس بر حسب موقعیت جغرافیایی و سایر موارد مطرح شده ، تقسیم بندی ادامه کار توسط سه دانشگاه صورت پذیرد . در خصوص چالش ها و ابهامات موجود نیز  از مرکز مدیریت غیرواگیر وزارت متبوع کسب تکلیف شود.

دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر