برگزاری چهارمین جلسه ی اتاق فکر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |
چهارمین جلسه ی اتاق فکر معاونت بهداشتی راس ساعت 8/30  صبح با ریاست معاون محترم بهداشتی جناب آقای دکتر فربد عبادی فرد آذر و سایر اعضای شورای اتاق فکر ، در دفتر معاون محترم اجرایی معاونت بهداشتی برگزار شد.

در ابتدای جلسه ، جناب آقای دکتر بحر العلوم ، در خصوص اجرای فاز اول پایش شهرستان های تابعه و بررسی پس خوراند پایش های انجام گرفته ،توضیحاتی ارائه دادند و تاکید نمودند که مقرر شده است ،فاز دوم پایش ها با در نظر گرفتن بررسی فنی شهرستان ها و ایجاد رنکینگ بر اساس گروه های فنی انجام شود .در این راستا از مراکز بهداشت دارای رتبه بهتر، تقدیر به عمل خواهد آمد که به همین علت اگر این رتبه بندی بر اساس معیار های علمی انجام نگیرد، باعث نارضایتی و کاهش انگیزه خواهد شد. از این رو؛ تصمیم بر آن شد تا موضوع در اتاق فکر معاونت بهداشتی بررسی شود تا بهترین تصمیم در این خصوص گرفته شود.
در ادامه، جناب آقای دکتر عبادی آذر به بیان دیدگاه های خود در خصوص پایش و چک لیست های پیشنهادی پرداختند :  سوالات باید از نظر روایی و پایایی قابل قبول باشند تا تکمیل آن توسط هر شخصی به همان امتیاز برسد. در خصوص تعاریف نیز تمام استانداردهای هر سوال به طور مبسوط در پرسشنامه شرح داده شود تا نحوه امتیاز دهی یکسان باشد و تمامی این نکات در راهنمای چک لیست آورده شود و کارشناسان ملزم باشند قبل از تکمیل چک لیست آن را به دقت مطالعه نمایند. همچنین اگر خود ارزیابی وجود داشته باشند مفید تر است. پس از استخراج وضعیت ، بر اساس آن علل مشکلات تهیه و الویت بندی شده و بر اساس آن فرصتی جهت رفع مشکلات به آن شبکه داده شود.
پس از سخنان ریاست محترم اتاق فکر، هرکدام از اعضا به بیان دیدگاه های خود در خصوص چک لیست ها و نحوه رتبه بندی پرداختند .
پس از آن ، مصوبات جلسه قبل اتاق فکر مطرح و ااعضای مسوول  در خصوص اجرای هر بند گزارشات خود را ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر