جلسه مدیران معاونت بهداشتی با معاون اجتماعی آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۷ |
اولین جلسه مدیران معاونت بهداشتی با معاون اجتماعی آموزش و پرورش شهر تهران مورخ 6 آبان در دفتر معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  معاونت بهداشتی،در این جلسه که دکتر علیرضا بحرالعلوم معاون فنی، دکتر محمد میرزایی معاون اجرایی و مدیران معاونت بهداشتی، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و منوچهری معاون اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران حضور داشتند، دکتر بحرالعلوم؛ از اقدامات انجام شده در مدارس تحت پوشش و مخاطراتی که گروه سنی نوجوانان بالاخص دانش آموزان را تهدید می کند و نحوه برخورد با رفتارهای مخاطره آمیز در نوجوانان مطالبی ارائه کرد.

دکتر بحرالعلوم با تأکید بر همکاری دسته جمعی و تعامل بیشتر با آموزش و پرورش در خصوص آموزش به دانش آموزان و شناسایی و مداخلات در صورت مشاهده رفتارهای مخاطره آمیز گفت: این دانشگاه توجه زیادی به مسائل گروه سنی نوجوانان بالاخص دانش آموزان داشته و هدف از برگزاری این جلسه تعامل بیشتر با آموزش و پرورش و برنامه ریزی جهت ارتقا سطح آموزش بهداشت و روان در مدارس می باشد.
معاون فنی معاونت با گزارش چند رفتار مخاطره آمیز در مدارس و گزارش اقدامات انجام شده خاطر نشان کرد: که توجه به رفتارهای مخاطره آمیز در این گروه سنی می توان از مشکلات حادتر در جامعه پیشگیری کرد.
در ادامه منوچهری معاون پیشگیری اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن تشکر از تشکیل این جلسه در خصوص اقداماتی که در آموزش و پرورش انجام می شود، مطالبی ارائه نمود.

منوچهری در خصوص طرح نماد گفت: در مناطق 19-14-6-4-1  کتاب راهنمای معلم که درخصوص پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانش آموزان می باشد در سه سطح مربیان، اولیا و دانش آموزان آموزش داده می شئند و طرح نماد (سامانه جامع نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)که به امضا بالاترین مقام 13 دستگاه اجرایی رسیده است در منطقه 9و 18 اجرا می شود که در سامانه اطلاعات دانش آموزان تکمیل می شود و تا سال 1400 تحت نظام مراقبت اجتماعی می باشند.
در ادامه مدیران معاونت بهداشتی مطالبی ارائه دادند و مهر انگیز سرتیپی کارشناس نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت در خصوص اهمیت به سلامت جسمی و روانی دانش آموزان در خصوص معاینات و نحوه ارجاع به سطوح بالاتر گزارشی ارائه داد.
در پایان دکتر میرزایی معاون اجرایی معاونت اظهار کرد: این دانشگاه تمام پتانسیل خود را جهت حفظ و ارتقا دانش اموزان و اولیا و مربیان به کار گرفته و همراه با آموزش و پرورش در این زمینه اقدام می نماید.

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر