بازدید شبانه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از نانوایی های شهرک اکباتان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۳ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، شبانه و سرزده از نانوایی های شهرک اکباتان بازدید و با اهالی منطقه گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه، شامگاه یکشنبه 22 مهر 97، بدون اطلاع قبلی از نانوایی های فاز یک شهرک اکباتان بازدید کرد و با نظارت مستقیم وی، یک نانوایی متخلف پلمپ شد.

در این بازدید که کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت و کارشناس منطقه نیز حضور داشت؛ بهداشت ساختمان، تجهیزات و مواد غذایی، بهداشت فردی کارکنان و نظافت عمومی، بهداشت تجهیزات کنترل و میزان نمک خمیر نان سنجش و با استاندارد های ملی تطبیق داده شد.

پاسخ به سوالات مردمی در خصوص کیفیت نان و آرد، از دیگر برنامه های انجام شده ی معاون بهداشت دانشگاه بود.

توضیح اینکه، یک نانوایی سنگکی به دلیل شرایط نامناسب و بحرانی، وجود نواقص متعدد بهداشتی، عدم وجود کارت بهداشت و گواهینامه و نیز عدم توجه به نواقص اعلامی قبلی پلمپ شد و یک نانوایی نیز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، اخطار دریافت کرد.

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر