بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت از فعالیت های پیشگیری از ایدز حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۲ |
پرسیلیا آناستاسیا؛ مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت به همراه کارشناسان اداره ایدز و WHO در دفتر جمهوری اسلامی ایران از فعالیت های پیشگیری از ایدز حوزه ی تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مشاور بین المللی WHO و هیئت همراه، شنبه 21 مهر 97 از مرکز خدمات جامع سلامت سعادت آباد واقع در شمال غرب تهران و کلینیک شماروه بیماریهای رفتاری والفجر واقع در غرب تهران بازدید کرد.

بازدید انجام شده از مرکز خدمات جامع سلامت سعادت آباد، با هدف بررسی نحوه ارائه خدمات در سیستم PHC و نحوه ادغام برنامه کنترل HIV  و نیز خدمات کاهش آسیب انجام شد.
در ادامه و بازدید انجام شده از کلینیک شماروه بیماریهای رفتاری والفجر، فرآیندهای نظام مراقبت و کنترل HIV در کشور، تشخیص، مدیریت درمان، حمایت و توانمندسازی بیمران تحت پوشش و نحوه دریافت خدمات پاراکلینیکی ارزیابی شد.

دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر