برگزاری کلاس های آموزشی به مناسبت هفته ملی کودک در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۶ |

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: در هفته ملی کودک(14 تا 20 مهر) شبکه بهداشت و درمان قدس، کلاس های آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث، اهمیت غربالگری تکاملی و بهداشت روان کودکان را یکشنبه پانزدهم مهر 97 برگزار کرد.

این کلاسها برای ارتقای سطح آگاهی داوطلبان سلامت شهرستان و با حضور 40 نفر از ایشان در سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت امام خیمنی (ره) برگزار شد.
در این برنامه، کارشناسان بهداشت، علاوه بر آموزش مطالب به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ دادند و همچنین انیمیشن سوانح و حوادث در کودکان نیز به نمایش گذاشته شد.

همچنین برای افزایش آگاهی والدین نیز کلاس های مشابهی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان برگزار و در خصوص بهداشت روان کودکان، مطالبی بیان شد. در پایان نیز کتابچه "مراقب دلبندانمان باشیم و بروشورهای تکاملی" بین والدین توزیع شد.

دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر