برگزاری کارگاه خبرنویسی با حضور سردبیر بخش خبری تلویزیون در معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۷ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه خبرنویسی را برای مدیران و کارشناسان شبکه ها، مراکز و ستاد این معاونت برگزار کرد.

این جلسه با حضور مهدی گلپایگانی، سردبیر بخش خبری تلویزیون و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه هفدهم مهر 97 در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
وی در این جلسه درباره اصول خبرنویسی، ساختار و عناصر خبر، ارزشها و سبک های مهم خبری، بخش های اصلی و قواعد خبر، آموزش داد.
انواع مصاحبه و شیوه انجام مصاحبه های کاری، شیوه صحیح نوشتن اعداد در خبر رسمی از دیگر مطالب عنوان شده در این جلسه بود.

در پایان مهندس مهدی عرب، مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت، در خصوص فرآیندها، برنامه ها و مسائل کاری مواردی را بیان کرد و به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داد.

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر