برگزاری آئین تکریم و معارفه سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ |
آئین تکریم دکتر ابراهیم اسکندری و معارفه دکتر جواد گلشنی اصل سرپرست شبکه بهداشت و درمان رباط کریم مورخ 15 مهرماه 1397 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مراسم تکریم دکتر ابراهیم اسکندری و معارفه دکتر جواد گلشنی اصل؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم در 15 مهر ماه با حضور دکتر عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه، مهندس ساداتی؛ فرماندار شهرستان، مسئول دفتر حجت الاسلام المسلمین حاج آقا نوروزی؛ نماینده مردم شهرستان رباط کریم و بهارستان در مجلس، مدیران شبکه های تحت پوشش دانشگاه، مسئولین شهرستانی و پرسنل شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در محل ستاد شبکه برگزار شد.

در ابتدای مراسم فرماندار شهرستان رباط کریم پس از خیر مقدم، ضمن تقدیر و قدردانی از زحمات بی شائبه دکتر اسکندری؛ مدیر اسبق شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، از ایشان به عنوان مدیر پر تلاش و ساعی در شهرستان یاد کرد که با پشتکار وافر خود، تمام تلاش خود را معطوف داشته تا در حوزه بهداشت پاسخگوی سریع و بی منت مردم شریف شهرستان باشد و در ادامه انتصاب دکتر جواد گلشنی اصل را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان رباط کریم تبریک گفته برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.

سپس دکتر عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه نیز ضمن آرزوی سلامتی، از دکتر اسکندری که با تمام وجود در زمان تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، صادقانه خدمت کردند؛ قدردانی نمود. همچنین تصریح کرد: از دکتر گلشنی اصل؛ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان رباط کریم هم تشکر می کنم که این مسئولیت خطیر را پذیرفت.

در ادامه مراسم، دکتر ابراهیم اسکندری پس از خیر مقدم و تشکر از حضور مسئولین دانشگاه و شهرستان گفت: من سرباز نظام سلامت هستم و امیدوارم در هر مسند و جایگاهی که باشم، رضایت خالق و مخلوق شامل حالم باشد. سپس از همکاری و تعامل مسئولین شهرستان، دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم، تقدیر و تشکر نمود و خلاصه ای از عملکرد شبکه در زمان تصدی مدیریت خود را عنوان کرد.

سپس دکتر جواد گلشنی اصل؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، از خدمات شایسته دکتر اسکندری تشکر نمود؛ اظهار امیدواری کرد: ان شاءالله با حمایتهای مسئولین دانشگاه و همچنین مسئولین شهرستان رباط کریم و با همکاری همکاران شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، بتوانیم ضمن ارائه خدمات به مردم شریف منطقه و کسب رضای خداوند متعال، در اجرای برنامه های ابلاغی دانشگاه در راستای پیشبرد اهداف نظام سلامت سربلند باشیم.

در ادامه مسئولین ادارات شهرستان و پرسنل شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خدمات و تلاشهای شایسته دکتر اسکندری  قدردانی نمودند.

در پایان دکتر عبادی فرد آذر، پس از اهدای لوح تقدیر به دکتر ابراهیم اسکندری، ابلاغ سرپرستی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم را تقدیم دکتر جواد گلشنی اصل نمود.

دفعات مشاهده: 28 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر