برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۴ |
مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز بهداشت شمال غرب مورخ چهاردهم مهرماه 1397 در محل ستاد مرکز بهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: این مراسم با حضور دکتر عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه، دکتر بحرالعلوم؛ معاون اجرایی و مهندس مهدی عرب؛ مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت انجام شد.
 دکتر عبادی فرد آذر، پس از تقدیر و تشکر از تلاشها و خدمات بی شائبه دکتر جواد گلشنی اصل، دکتر هاله احمد نیا را به عنوان رئیس جدید مرکز  بهداشت شمال غرب تهران معرفی نمود.

سپس دکتر جواد گلشنی اصل؛ رئیس سابق مرکز بهداشت شمال غرب، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای ریاست جدید، تودیع و معارفه را تجدید میثاق مجدد کارکنان و مسئولین برای ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ذکر کرد. وی از حمایت های دکتر عبادی فرد آذر قدردانی کرد.

در ادامه دکتر احمد نیا؛ رئیس جدید مرکز بهداشت شمال غرب، ضمن تشکر از خدمات چندین ساله دکتر گلشنی اصل، برای ایشان آرزوی توفیق کرده و افزود: امید است، بتوانیم در کنار همکاران مرکز بهداشت شمال غرب شاهد نتایج موفقیت آمیز در این مرکز باشیم.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از رؤسای قبلی و جدید مرکز تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر