برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز بهداشت غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۴ |
مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز بهداشت غرب مورخ چهاردهم مهرماه 1397 در محل ستاد مرکز بهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: این مراسم با حضور دکتر عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه، دکتر بحرالعلوم؛ معاون اجرایی و مهندس مهدی عرب؛ مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت انجام شد.
 دکتر عبادی فرد آذر، پس از تقدیر و تشکر از تلاشها و خدمات بی شائبه دکتر هاله احمد نیا، دکتر ماهرخ علائی جنت مکان را به عنوان رئیس جدید مرکز بهداشت غرب تهران معرفی نمود.

سپس دکتر هاله احمدنیا؛ رئیس سابق مرکز بهداشت غرب، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای ریاست جدید، مسئولیت را امانتی بسیار وزین دانست که تعهدات آن بایستی در جهت ارتقای سلامت مردم بسیار الزام آور است. وی از حمایت های دکتر عبادی فرد آذر قدردانی کرد.

در ادامه دکتر ماهرخ علائی جنت مکان؛ رئیس جدید مرکز بهداشت غرب تهران، ضمن تشکر از خدمات چندین ساله دکتر احمدنیا، برای ایشان آرزوی توفیق کرده و افزود: امید است، بتوانیم در کنار همکاران مرکز بهداشت غرب شاهد نتایج موفقیت آمیز در این مرکز باشیم.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از رؤسای قبلی و جدید مرکز تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 32 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر