شروع برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه، برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی(وارنیش فلوراید تراپی) در سال تحصیلی 98-97 را آغاز کرد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: در برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی مرحله اول در سال تحصیلی98-97، تعداد 418000 دانش آموز ابتدایی در 1256 مدرسه، توسط مراقبان سلامت و بهورزان آموزش دیده که دوره آموزشی با این عنوان را گذرانده اند؛ خدمت آموزش بهداشت دهان و دندان، معاینه و وارنیش فلوراید تراپی را به صورت رایگان دریافت می نمایند و پس از انجام وارنیش فلوراید تراپی اطلاعات این دانش آموزان در سامانه سیب ثبت خواهد شد. این برنامه در شهرستان های تهران مناطق غرب و شمالغرب و همچنین شهرهای شهریار، رباط کریم، بهارستان، ملارد و قدس هم زمان اجرا می شود.
پیامد حاصل از برنامه وارنیش فلوراید تراپی پیشگیری از پوسیدگی های دندانی دانش آموزان به میزان 40 تا 50 درصد می باشد. گفتنی است، مرحله اول این برنامه تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر