کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید انواع روغن و کرم های دارویی و کپسول های لاغری دست ساز در منطقه 9 تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: به همت معاونت بهداشت دانشگاه ایران و سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه غیرمجاز تولید محصولات دارویی در منطقه 9 تهران کشف و پلمپ شد.

پیرو گزارش های دریافتی و ردیابی و بررسی محصولات دارویی و روغنی بدون مجوزهای بهداشتی لازم در سطح عرضه، در تاریخ نهم مهر سال جاری، بازرسی مشترکی توسط کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشت غرب و جنوب تهران و در معیت کارشناسان سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. در این بازرسی مشترک، به محل کارگاه غیرمجاز تولید انواع روغن و کرمهای دارویی مثل کرم حلزون، روغن سیاهدانه، و ..... و همچنین کپسول های لاغری دست ساز، واقع در یکی منزل طبقه همکف ساختمان کلنگی دو طبقه ای در خیابان طوس منطقه 9 تهران  مراجعه شد. پس از هماهنگی های لازم و با رعایت موازین شرعی و قانونی، تیم بازرسی وارد کارگاه شدند؛ که درکارگاه مذکور، به صورت غیرمجاز و در شرایط کاملا" غیربهداشتی، محصولات گیاهی، روغنی و درمانی در حجم بالایی در این محل تولید، ترکیب و بسته بندی می شود.

گفتنی است با توجه به اینکه، فعالیت مذکور در این شرایط، تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود، کلیه محصولات در اتاقی در طبقه همکف جمع آوری و این اتاق از سه نقطه (سه درب ورودی) پلمپ شد و پرونده ای در این خصوص تشکیل و به مرجع قضایی ارسال گردید.

دفعات مشاهده: 33 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر