برگزاری سمینار یک روزه آنفلوآنزا توسط معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
معاونت بهداشت دانشگاه در تاریخ 10 مهر 1397، سمینار یک روزه آنفلوآنزا را برای متخصصان، پزشکان و کارشناسان تحت پوشش و در سالن همایش های رازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: همایش یک روزه آنفلوآنزا در تاریخ دهم مهر ماه سال جاری و با حضور متخصصان، پزشکان و کارشناسان حوزه ی مختلف این معاونت و در سالن سیصد نفره همایش های رازی برگزار شد.
در این همایش، دکتر علی گل محمدی؛ مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت، در خصوص بیماری و موجهای اتفاق افتاده در جهان و ایران مطالبی را ارائه داد.

در ادامه، دکتر رضایی؛ متخصص عفونی و کارشناس اداره مراقبت وزارت بهداشت، اپیدمیولوژی آنفلوآنزا در سال 1396 و سوشهای اتفاق افتاده در کشور و همچنین ژاپن و کره، را بیان کرد. وی اظهار داشت که بیشترین سوش اتفاق افتاده در ایران از نوع H3 بوده است. ایشان در بخش دوم این همایش، در خصوص Mers و کروناویروس و همچنین پیشگیری از آنفلوآنزا مطالبی را توضیح داد.
سپس دکتر مجیدپور؛ مدیر گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه، در خصوص علائم بالینی مختص آنفلوآنزا و علائم بالینی ثانویه و همچنین تشخیص افتراقی آنفلوآنزا و سرماخوردگی مطالب جامع و مفیدی را ارائه داد.

همچنین سرکار خانم دکتر مختاری آزاد؛ ریاست محترم آزمایشگاه ملی آنفلوآنزا، در خصوص ویروس شناسی و نیز ویروس های مشترک انسان و حیوان، این بیماری مواردی را بیان کرد.
در ادامه، دکتر دیوسالار درمان و اندیکاسیون های بستری را توضیح داد.
در این برنامه، دکتر کرمی؛ عضو هیئت علمی سازمان دامپزشکی استان تهران، در خصوص آنفلوآنزای فوق حاد طیور مطالبی را ارئه داد.
در پایان، دکتر سروش؛ رئیس اداره مراقبت بیماریهای وزرات متبوع در خصوص IHR توضیحاتی را بیان کرد.

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر