دومین نشست گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث معاونت بهداشتی با مدیران جمعیت هلال احمر ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۱ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: در راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری در بلایا و حوادث فی مابین معاونت بهداشت دانشگاه و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، دومین نشست همکاری، در تاریخ 20/6/97 در ستاد معاونت بهداشت دانشگاه و با حضور مدیران آموزش و عملیات درون و برون مرزی جمعیت هلال احمر و مدیر گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث، مدیر روابط عمومی و عضو تیم ارزیابی سریع معاونت بهداشت تشکیل شد.
بنا به اظهار دکتر بابا؛ مدیر گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث معاونت بهداشت در ابتدای جلسه مدیران محترم جمعیت در خصوص همکاری در زمینه های آموزش تیم های ارزیابی سریع و عملیاتی در دو بخش درون و برون مرزی، انجام تمرین های مشترک و بهره برداری از تجهیزات و امکانات مشترک و نرم افزارهای گزارش دهی و اطلاع رسانی و ERU بیاناتی ارایه کردند. سپس دکتر بابا، در خصوص ساختار عملیاتی گروه کاهش خطر در بلایا از سطح خانه بهداشت تا ستاد معاونت بهداشتی و تعداد تیم ارزیابی و عملیاتی و اعضای آن، فرم های گزارش دهی و آموزش خانوار و همکاری گروه های متناظر مطالبی ارایه نمود.
در ادمه مهندس مهدی عرب؛ مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در مورد استفاده از ظرفیت های دانشجویی و دکتر پرچمی؛ عضو تیم ارزیابی سریع این معاونت، در خصوص روش کار در گروه بلایا مطالبی ارائه کردند.
در پایان مقرر گردید پس از برگزاری جلسات کارگروه های متناظر و تعیین نیاز سنجی اقدامات لازم در خصوص انعقاد تفاهم نامه همکاری به عمل آید.

دفعات مشاهده: 57 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر