برگزاری کمپین شیر مادر در هفته ملی ترویج تغذیه با شیر مادر در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، شبکه بهداشت و درمان قدس، اقدام به برگزاری کمپین شیر مادر کرد.
دکتر سید حسین میر شریفی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان قدس:  به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر( 10 لغایت 16مرداد ماه)  و در راستای ارتقای سطح سلامت کودکان و آگاهی مادران،  کمپین شیر مادر در  تاریخ چهاردهم مرداد 1397 و با حضور70  نفر از  داوطلبین سلامت، مادران باردار و شیرده، در مرکزخدمات جامع سلامت امام خمینی (ره) برگزارشد.
در این کمپین، ضمن آموزش "اهمیت تغذیه با شیر مادر، روشهای مطلوب تغذیه شیر خوار، مشکلات و بیماریهای دوران شیردهی"، به تعدادی از حضار جوایزی به رسم یادبود اهداء شد. در خاتمه مراسم نیز به سوالات  مدعوین پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 32 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر