بسته خدمات سلامت کارکنان دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۳ |
برنامه خدمات سلامت کارکنان دولت

نیروی کار ،بازوی کارآمد و مولد هر کشور بوده و نظام مدیریتی از توانمندی های جسمی ،ذهنی و روانی آن ها برای برآوردن نیازهای توسعه و پیشرفت جامعه بهره می برد. به همین منظور حفظ سلامت شاغلین اهمیت ویژه ای داشته و یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی محسوب می شودو نتایج مطالعات انجام شده بیانگر تاثیر مثبت سرمایه گذاری در امر سلامت شاغلین بر افزایش بهره وری سازمانی و رشد اقتصادی است و این مساله،اولویت این موضوع را دو چندان می کند.درحالی که در کشور برای کارگران کارخانه ها و مراکز ارزیابی صنعتی ارزیابی دوره ای سلامت انجام می شود،ولی تاکنون در خصوص کارکنان دولت ،هنوز اقدامی در سطح ملی صورت نگرفته است.
کارکنان دولت علاوه بر مشکلات سلامت جسمی،روانی و اجتماعی مختص گروه سنی خود،همچون سایر مشاغل بنا به اقتضای شغلی ،درمعرض عوامل مختلف زیان آور محیط کار نیز قرار دارند.بی شک مراقبت از سلامت این قشر ،نقش مهمی در بهینه سازی ارائه خدمات به احاد جامعه،تکریم ارباب رجوع وافزایش کمی و کیفی برون داد سازمانی دارد.
بر اساس آیین نامه اجرایی طرح طبق بندی مشاغل ،کارکنان دولت به 8 رسته طبقه بندی می شوند و این طیف وسیع رسته ها ،نشان از نیازهای متفاوت سلامتی این گروه های جمعیتی دارد.
ویژگی برنامه سلامت کارکنان دولت ،پرداختن به دو مقوله معضلات سلامتی گروه سنی آن ها (سلامت عمومی) و عوامل خطری است که محیط کار آن ها را تهدید می کند(سلامت شغلی)که هر دو مقوله می تواند منجر به بیماری و از کارافتادگی آن ها شود.

بر همین اساس و به همت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور،سلامت کارکنان مورد توجه قرار گرفت و تدوین بسته پایه خدمات سلامت کارکنان دولت مورد توجه قرار گرفت و بسته پایه خدمات سلامت کارکنان دولت توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدوین شد. امید است این اقدام گامی موثر در جهت ارتقای سلامت جامعه به ویژه این گروه تاثیر گذار در فرایند توسعه کشور باشد.

درباره ی برنامه خدمات سلامت کارکنان دولت بیش تر بدانیم

ردیف عنوان دانلود
1 AWT IMAGE بسته خدمات سلامت کارکنان دولت AWT IMAGE
2 AWT IMAGE دستورالعمل اجرایی بسته خدمات سلامت کارکنان دولت  AWT IMAGE