بازرسی مشترک مرکز بهداشت شمال غرب تهران و تعزیرات حکومتی استان تهران از پایانه ی مسافربری غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۹ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: گشت مشترک مرکز بهداشت شمال غرب تهران و تعزیرات حکومتی استان تهران، از پایانه مسافربری غرب تهران انجام شد.

گشت مشترک کارشناسان بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی استان تهران  با همراهی نمایندگان اتاق اصناف و مدیریت ترمینال غرب تهران در قالب دو تیم  از  "19 واحد صنفی" (بوفه و رستوران های پارک سوار میدان آزادی و سالن مسافربری ترمینال غرب) انجام شد.

در جریان این بازدید تعداد یک واحد که دارای نواقص بهداشتی بود تعطیل و به مدت یک هفته پلمپ گردید و همچنین علاوه بر برداشت نمونه از مواد غذایی مشکوک به فساد، بالغ بر  500/94 کیلوگرم از انواع مواد غذایی فاسد، غیرمجاز و غیر بهداشتی  معدوم گشت.

همچنین ضمن کنترل و نظارت آب شرب مکان های بازدید شده و کنترل سلامت آب مورد استفاده در اتوبوس ها و انبار مواد غذایی تعاونی ها،  26 مورد سنجش با استفاده از تجهیزات پرتابل، انجام گرفت.
گفتنی است پیگیری لازم برای صدور اخطار بحرانی و غیر بحرانی واحدهای دارای نواقص بهداشتی  و برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی، انجام خواهد شد.

دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر