برگزاری کمپین آموزشی هپاتیت ب توسط مرکز بهداشت شمال غرب تهران و با همکاری شبکه هپاتیت کشور، شهرداری منطقه 6 و بیمارستان ساسان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۸ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: کمپین روز جهانی هپاتیت مورخ هفتم مردادماه در بیمارستان ساسان برگزار شد.
دکتر جواد گلشنی اصل؛ رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران: کمپین روز جهانی هپاتیت همزمان با فرارسیدن روز جهانی هپاتیت و با هدف اطلاع رسانی و مشاوره برنامه هپاتیت در راستای کنترل و حذف این بیماری در بیمارستان ساسان برگزار شد.
در این کمپین که با همکاری مرکز بهداشت شمال غرب، شبکه هپاتیت کشور، شهرداری منطقه 6 تهران و مسوولین بیمارستان ساسان برگزار شد؛ دکتر علویان؛ رئیس شبکه هپاتیت کشور، معاون فرهنگی هنری شهرداری تهران، معاون فنی، کارشناس مسوول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر وکارشناس برنامه هپاتیت معاونت  بهداشت دانشگاه حضور یافتند.
در ابتدای جلسه، دکترتوکلی؛ مدیرعامل محترم بیمارستان ساسان ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص اهمیت پیشگیری و کنترل بیماری هپاتیت مطالبی را بیان نمود.
سپس دکتر علویان، در خصوص بیماری هپاتیت و انواع آن، سرایت پذیری و راه های انتقال بیماری، دوره کمون بیماری، عوارض کلی هپاتیت، آزمایشات ویروس شناسی و ... توضیحات کاملی را عنوان نمود.
در جریان این کمپین، غرفه " غربالگری و واکسیناسیون بر علیه هپاتیت" نیز در محوطه بیمارستان دایر گشت و به ارائه خدماتی مانند آزمایشات ویروس شناسی ، آزمایش تیتر هپاتیت ، واکسیناسیون هپاتیت و ... به صورت رایگان برای مراجعه کنندگان پرداخت.
همچنین پزشکان مرکز بهداشت شمال غرب در خصوص هپاتیت های ویروسی، بیماری یابی و در مان بیماری هپاتیت، مشاوره هایی را برای  مراجعین انجام دادند.
گفتنی استف دکتر گلشنی ضمن بازدید از روند اجرای کمپین و واحد های مستقر، از ریاست بیمارستان ساسان و دیگر همکاران جهت برگزاری این کمپین تقدیر و تشکر به عمل آورد.
لازم به ذکر است از این کمپین، گزارش تصویری توسط واحد مرکزی خبر تهیه و در برنامه خبر 20:30 پخش شد.

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر