شروع برنامه سنجش سلامت اتباع خارجی فاقد هویت در مرکز بهداشت شمال غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۷ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: برنامه سنجش سلامت اتباع خارجی فاقد هویت در مرکز بهداشت شمال غرب از مورخ هفتم مرداد ماه آغاز شد.

دکتر جواد گلشنی اصل؛ رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران: برنامه سنجش سلامت و ایمن سازی گروه سنی 5 تا20 سال (نوآموزان) اتباع خارجی فاقد هویت، در سال تحصیلی 98- 97 از هفتم مرداد 1397 در مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کن و فرحزاد مرکز بهداشت شمال غرب و با هدف ارزیابی سلامت این گروه سنی آغاز شد.
 در این مراکز کلیه خدمات بالینی بر اساس فلوچارت گردش کار و بسته خدمتی، توسط مراقب سلامت و پزشک، جهت مراجعینی که از دفاتر کفالت تحت پوشش این مراکز (شهرزیبا و کن ) دارای معرفی نامه می باشند، انجام می شود. سپس پس از بررسی وضعیت واکسیناسیون و تکمیل فرم سنجش سلامت، گواهی سنجش برای دانش آموز جهت ارائه به مدارس توسط پزشک صادر می شود.
قابل ذکر است با توجه به محدودیت زمان ثبت نام مدارس، این طرح تا شهریور ماه ادامه دارد و نتایج ارزیابی این دانش آموزان از طریق دفاتر کفالت در سامانه سناد وارد می شود.

دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر