برگزاری کمیته پیشگیری از خودکشی مرکز بهداشت شمال غرب تهران با حضور معاون پزشکی قانونی استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۶ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مرکز بهداشت شمال غرب تهران، کمیته پیشگیری از خودکشی را با حضور دکتر موسوی؛ معاون پزشکی قانونی استان تهران برگزار کرد.

دکتر جواد گلشنی اصل؛ رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران: کمیته پیشگیری از خودکشی ششم مرداد ماه سال جاری و با حضور معاون پزشکی قانونی استان تهران و نماینده اداره سلامت شهرداری منطقه پنج برگزار شد.
در این کمیته در خصوص رفع نقایص آماری بیمارستان ها، جلب همکاری بیشتر پزشکی قانونی در جهت ارسال دقیق آمار خودکشی مناطق 2، 5 و 6  و ارائه راهکارها و پیشگیری از بروز خودکشی در میان مستعدان این معضل اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر