برگزاری کمپین عوارض سوءمصرف مواد مخدر در زندگی توسط مرکز بهداشت شمال غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه: همزمان با فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر، کمپین عوارض سوء مصرف مواد مخدر در زندگی؛ توسط تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب در میوه و تره بار اکباتان برگزار شد.

در این کمپین، تیم سلامت؛ شامل: مراقب سلامت، کارشناس روانشناس و کارشناس تغذیه جهت ارائه خدمات رایگان بهداشتی در میوه و تره بار اکباتان مستقر شدند. از خدمات ارائه شده توسط تیم سلامت می توان به اندازه گیری وزن و قد ومحاسبه نمایه توده بدنی، تشکیل پرونده الکترونیک، غربالگری فشارخون، اندازه گیری قند خون ، مکمل یاری ویتامین "د"، مشاوره روانشناس و مشاوره تغذیه و ... اشاره کرد.

هم چنین در این راستا، آموزش هایی با موضوع اثرات سوء مصرف موادمخدر بر رفتار و بدن، برای مردم ارائه و رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی بین آنان توزیع شد
.

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر