برگزاری اولین مجمع سلامت ملارد با حضور سرپرست آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه: اولین مجمع سلامت ملارد با حضور دکتر گلمکانی؛ سرپرست آموزش و ارتقای سلامت وزارت متبوع – دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه – دکتر موسوی؛ معاون اجتماعی دانشگاه – خطیبی؛ فرماندار شهرستان ملارد - دکتر عسگری؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی، با هدف بررسی مشکلات بخش سلامت ملارد و ارائه راهکارها برگزار شد.

دکتر گلمکانی، در مورد تکالیف قانونی در راستای تأمین سلامت برای همه بخش ها اشاره کرده ایشان به سه مفهوم مهم: سلامت، مشارکت، مسئولیت پذیری اشاره نموده و نگاه سازمان بهداشت جهانی به سلامت، مسئولیت خانواده و اجتماع، مهارت هایی که باید همه آگاه باشند، مسئولیت سازمانها و نهادها، جلب مشارکت همه دستگاه ها و چندین موضوع دیگر سخنانی بیان کرد.
ایشان تأکید کرد که باید هرچه سریعتر کانون های سلامت محلات با شعار مشارکت مردم در تحول سلامت/ برنامه ریزی برای توانمندسازی آنها/تعامل و همکاری های بین بخشی/منابع و ظرفیت های مختلف تشکیل شود.

دکتر عبادی فرد آذر، نیز خواستار ابلاغ شرح وظایف ادارت در مجمع سلامت شهرستان از فرماندار ملارد شد؛ تا مسئول مربوطه در خصوص وظایف محوله در حوزه سلامت پاسخگو باشد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه، به عنوان مثال راهکار دفع غیر بهداشتی زباله را در دهستان اخترآباد از سوی سایر شهرستان های همجوار اینگونه مطرح کردند: زباله یک ثروت است و باید از آن استفاده بهینه نمود، به این شکل که شرکتی را به عنوان متولی بازیافت زباله مشخص نموده و با آن قرارداد بسته شود تا زباله را بازیافت نماید و یا از آن در تولید برق استفاده کند. ایشان راهکارهایی نیز برای کنترل آنفلوآنزای پرندگان در شهرستان ملارد ارائه داد.

دکتر عسگری نیز به مشکلات و چالش های موجود در شهرستان اشاره کرده و گفت: مشکلات متعددی در زمینه های اجرایی، عمرانی،  فرهنگی، حوزه های اشتغال و توانمندسازی خانواده ها، مهاجرت بی رویه به استان تهران، 700 واحد صنعتی ، مشارکت همه ی نهاد ها و گروه ها برای مطالبات حوزه سلامت، برنامه ششم توسعه، حقوق شهروندی، محیط زیست سالم و پایدار، عدم وجود یک تخت بیمارستان و رنج این کمبود برای اهالی شهرستان، حوزه اجتماعی و آسیب های آن، وجود سکونت گاهای غیر مجاز، مرکز اخوان و نهایی شدن پروژه ی آن وجود دارد پس باید به رویکردهای مهم مجمع سلامت توجه ویژه کنیم.
دکتر عسگری به عنوان دبیر مجمع سلامت ملارد، گزارش مختصری از عملکرد حوزه سلامت ارائه داد.

دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر