برگزاری دومین نشست کشوری اجرایی برنامه سلامت میانسالان، توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۵ |
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دومین نشست کشوری اجرایی برنامه سلامت میانسالان را با حضور دکتر برکاتی؛ مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت برگزار کرد.

دکتر فرانک رحیمی؛ مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه، هدف از اجرای این نشست را ارائه راهکارهای لازم جهت ارتقای برنامه، پایش، ارزشیابی و شاخص های سلامت میانسالان عنوان کرد.
دومین نشست کشوری برنامه سلامت میانسلان در تاریخ‌های سوم و چهارم تیر ماه امسال برگزار شد.

در این برنامه، دکترعلامه؛ رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت متبوع و کارشناسان این اداره و نیز مسئولین و کارشناسان برنامه سلامت میانسالان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و همچنین حوزه ی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در این برنامه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 119 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر