نظام ارجاع الکترونیک خدمات بهداشتی به سطح 2 در دانشگاه علوم پزشکی ایران کلید خورد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی: نظام ارجاع الکترونیک خدمات بهداشتی به سطح دو، در حوزه ی تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد.
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه گفت: از اردیبهشت ماه 1397 نظام ارجاع الکترونیک خدمات بهداشتی به سطح دو در یکی از شبکه‌های بهداشت علوم پزشکی ایران کلید خورده است.

معاون بهداشتی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: مجموعاً 7 شبکه و مرکز بهداشت، با ده‌ها خانه بهداشت زیر نظر این دانشگاه فعالیت‌ می‌کنند که به طور کلی شهرستان های رباط کریم، شهریار، قدس، ملارد، بهارستان، غرب و شمال غرب تهران را پوشش می‌دهند.

وی با اشاره به بهره‌مندی 5 میلیون و 200 هزار نفر از خدمات شبکه‌های بهداشت علوم پزشکی ایران ادامه داد: خدمات سلامت مادران، نوزادان و کودکان، مشاور تغذیه‌، سلامت روان، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت محیط، مراقبت‌های سالمندی و میانسالی، سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس در سطوح یک، اساسی‌ترین خدمات حوزه پیشگیری شبکه‌ها و مراکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران را شامل می‌شود.

دکتر عبادی فرد آذر افزود: اجرای نظام ارجاع الکترونیک یکی از اساسی‌ترین نیازها در هر استانی است؛ بنابراین همه اقدامات لازم برای پیاده‌سازی این سیستم در سطح دو در دانشگاه انجام شده است تا به واسطه آن بیماران نیازمند به خدمات تخصصی‌تر با پیگیری و هماهنگی‌های تمام و کمال شبکه ها و مراکز بهداشت به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تخصصی تر ارجاع داده شوند. برنامه‌ای که از اردیبهشت امسال به شکلی عملی استارت خورد و هم اکنون شبکه بهداشت شهریار اولین محل ارائه خدمات سطح دو است و به زودی در سایر شبکه‌های بهداشتی این دانشگاه نیز اجرا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر