پیام دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت عید سعید فطر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بِکَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْه ُعِبادُکَ الْصّالِحُونَ

همکاران گرامی و ارجمند خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه

حمد و سپاس و شکر، شایسته ی ذات پاک خداوند متعال است که دیگر بار توفیق عطا فرمود؛ تا پس از یک ماه بهره مندی از سفره پربرکت ضیافت الهی، توفیق یابیم تا همراه با خیل مؤمنان در صفوف شکوهمند نماز عید فطر که تجلی بارز بندگی است، حضور یافته و رنگین کمان باران رحمت الهی را به نظاره بنشینیم.

هنوز نجوای عارفانه سحرهای رمضان و زمزمه "الغوث" شبهای قدر بندگان صالح خدا، گوش جانمان را نوازش می کند و چشم دلمان به برکت رؤیت شکوفه های دعا و استغفار و استجابت در فصل بهار قرآن، روشنایی دیگری یافته است.

خوشا به حال مؤمنانی که در ماه مبارک رمضان، بر کامشان عسل مصفای برکات ذکر الهی چشانیده شده و شمیم نزول ملائک تا همیشه، سجاده هایشان را عطرآگین نموده است.

اینجانب ضمن آروزی توفیق روزافزون و نیز قبولی طاعات و عبادات شما از درگاه حضرت احدیت، عید سعید و فرخنده ی فطر را به تمامی تلاشگران خدوم حوزه ی سلامت کشور؛ به ویژه عزیزان دانشگاه علوم پزشکی ایران و مخصوصاً جهادگران بزرگوار حوزه ی معاونت بهداشتی دانشگاه و خانواده های محترم ایشان، تبریک عرض کرده و از صاحب ضیافت رمضان، خاضعانه طلب می نمایم که بهترین سرنوشت و تقدیری را برای بندگان خالص خویش رقم می زند، را به ما هم عطا فرموده و توانی مضاعف عنایت فرماید؛ تا بتوانیم موجبات رضایت قلبی امام عصر (عج) را فراهم آوریم.

در این عید، با هم و با خدای خویش پیمان می بندیم، که در سال حمایت از کالای ایرانی، با روحیه ای جهادی و خالصانه برای تحقق آرمان های بلند انقلاب اسلامی ایران مجاهدت کنیم و راه معمار کبیر و رهبر فرزانه ی انقلاب و شهدای تا ابد زنده، را عاشقانه بپیماییم.

امیدوارم چشمه سار رحمت رمضان، تا همیشه بر فضای روح و جان و دلمان جاری بماند. قامت‌ ‌‎‌مان به طلعت فاخر تقوا آراسته گردد و توفیق بهره‌مندی از فیوضات ماه پر خیر و برکت رمضان را در سال آینده به همگان عطا فرماید.

دکتر فربد عبادی فرد آذر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر