دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری کارگاه دو روزه ی تشخیص آزمایشگاهی بیماریهای منتقله از آب و غذا، ویژه ی کارشناسان علوم آزمایشگاهی حوزه ی معاونت بهداشتی دانشگاه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۱ | 
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه: با توجه به اهمیت تشخیص آزمایشگاهی بیماریهای منتقله از راه آب و غذا، معاونت بهداشتی، کارگاه دو روزه ای را برای کارشناسان آزمایشگاه حوزه ی تحت پوشش این معاونت و در محل آزمایشگاه مرجع سلامت تهرانسر برگزار کرد. 
در این کارگاه که با همکاری مرکز بهداشت غرب تهران برگزار شد؛ در خصوص مباحث اپیدمیولوژی عفونت های منتقله از آب و غذا، روش های تشخیص و شناسایی عامل وبا، روش های تشخیص و شناسایی باکتری های سالمونلا و شیگلا و کنترل کیفیت محیط های کشت میکروبی مطالب آموزشی مفیدی ارائه شد. همچنین برای ارتقای مهارت های عملی مخاطبان، در محل آزمایشگاه تهرانسر با تهیه ی کشت و دیسکهای آنتی بیوگرام از سوشهای استاندارد در محیطهای کشت انتخابی استاندارد  XLD, Mueller hinton agar,Blood agar, Briliant green agar,   به بازآموزی تأیید تشخیص کلنی های باکتریهای مولد بیماریهای منتقله از آب و غذا پرداخته شد.
گفتنی است این کارگاه دو روزه در تاریخ های 20 و 21 خرداد سال جاری و با تاکید بر وبای التور برگزار شده است.
 
 


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر