کسب مقام اول کشوری ثبت و ارائه خدمات پیشگیری دندانپزشکی توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مقام اول کشوری ثبت و ارائه خدمات پیشگیری دندانپزشکی را از آن خود کرد.
دکتر فتانه رهنما؛ مدیر گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت:  مقام اول کشوری ثبت و ارائه خدمات پیشگیری دندانپزشکی در سامانه اداره سلامت دهان و دندان وزارت متبوع، حاصل تلاش و عملکرد مطلوب همکاران حوزه های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه است.
وی افزود: با اجرای مرجله دوم برنامه تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی ( وارنیش فلوراید تراپی ) برای 407 هزار دانش آموز، اطلاعات آن ها در نرم افزار سطح یک اداره سلامت دهان و دندان در سامانه وزارت متبوع ثبت شد و خوشبختانه، این معاونت مقام اول کشوری ثبت خدمات در این سامانه را به دست آورده است.
گفتنی است، خدمات پیشگیری دندانپزشکی به صورت رایگان، در همه مدارس ابتدایی تحت پوشش انجام شده است.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر