گردهمایی و جشن بزرگ سلامت در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ |
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران: گرهمایی و جشن بزرگ سلامت با حضور کارکنان دانشگاه و خانواده های ایشان، دانشجویان و دانش آموزان و نیز شرکای برون بخش حوزه بهداشت برگزار شد.
  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران نسبت به برگزاری گردهمایی و جشن بزرگ سلامت روز هشتم اردیبهشت ماه در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاه اقدام نمود.
جشن بزرگ سلامت  با هدف اطلاع رسانی درخصوص شعار هفته سلامت  سال 1397 با عنوان « سلامت برای همه در همه جا»  برگزار شد.
این مراسم  با حضور دکتر رئیسی و معاونین وزارت متبوع، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی، دکتر موسوی معاون اجتماعی، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری و جمع کثیری از اساتید و کارکنان دانشگاه ، شرکاء برون بخش حوزه بهداشت، دانشجویان و دانش آموزان برگزار شد.
دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و خدمات ارائه شده توسط معاونت بهداشتی دانشگاه در سال گذشته و فعالیت های انجام شده در حوزه طرح تحول سلامت خاطر نشان کرد: تأمین و حفظ سلامت مردم، تاکید بر مسئله پیشگیری، ایجاد عدالت در خدمات سلامت، بهبود شیوه زندگی مردم، توانمند سازی مردم در حوزه سلامت، کنترل بیماریها و افزایش نرخ باروری  از اهداف کلان معاونت بهداشتی می باشد که این مهم نیازمند همکاری درون و برون بخشی، ایجاد خلاقیت در پژوهش های کاربردی و توجه به عوامل اجتماعی حوزه سلامت است.
همچنین در این مراسم خدمات ارائه شده توسط  تیم های اعزامی دانشگاه به مناطق زلزله زده کرمانشاه مورد قدردانی قرار گرفت.
کلیه مدعوین گردهمایی سلامت پس از اختتام مراسم با حضور در نخستین دهکده سلامت ایران از خدمات و برنامه های متنوع و بی نظیر این دهکده استفاده کردند.

دفعات مشاهده: 251 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر