برگزاری جشن تولد برای کودکان زلزله زده ی مناطق غرب کشور با حضور مریم خدارحمی بازیگر سینما و تلویزیون در آستانه ی عید مبعث

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |
معاونت بهداشتی دانشگاه ایران در آستانه عید بزرگ مبعث، برای کودکان متولد فروردین ماه در مناطق زلزله زده ی غرب کشور مراسم جشن تولد برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه ایران: در آستانه عید بزرگ مبعث و با حضور مریم خدارحمی برای کودکان متولد فروردین ماه در مناطق زلزله زده ی غرب کشور مراسم جشن تولد برگزار شد.
امین طهماسبی؛ کارشناس سلامت روان اعزامی معاونت بهداشتی به مناطق غرب کشور هدف از برگزاری این مراسم را افزایش نشاط و امید برای کودکان محله ی قلعه گبری سرپل ذهاب و خانواده های ایشان بیان کرد و گفت: تلاش بر این است تا با ایجاد اوقاتی شاد و مفرح، امیدبه زندگی و روحیه ی خودباوری را در این مناطق ارتقا دهیم.
مریم خدارحمی؛ بازیگر سینما و تلویزیون کشور نیز از اقدامات مطلوب داوطلبانه و خیرخواهانه ی کارشناسان سلامت روان اعزامی معاونت بهداشتی دانشگاه ایران تقدیر و تشکر کرد.
در این برنامه هدایایی که با همت معاونت بهداشتی دانشگاه و توسط خیرین سلامت تهیه شده بود به این کودکان اعطا شد.
گفتنی است از زمان وقوع زلزله در مناطق غرب کشور تا کنون، معاونت بهداشتی دانشگاه ایران به منظور کمک به ارتقای وضعیت بهداشتی تیم هایی متشکل از متخصص پزشک کارشناسان سلامت روان و مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط خود را به این مناطق اعزام کرده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر