عیادت کارشناسان سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه ایران از بیماران زلزله زده ی مناطق غرب کشور در آستانه عید مبعث

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |
در آستانه عید سعید مبعث، کارشناسان سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه ایران، با هدف بررسی وضعیت بیماران زلزله زده که در بیمارستانهای این دانشگاه بستری بودند از ایشان عیادت و بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی: در آستانه عید سعید مبعث، کارشناسان سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه ایران با هدف بررسی وضعیت بیماران زلزله زده که در بیمارستانهای این دانشگاه بستری بودند از ایشان عیادت و بازدید کردند.

جمشید واشانی؛ مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی روانی معاونت بهداشتی گفت: پس از گذشت پنج ماه از وقوع زلزله در مناطق غرب کشور کارشناسان اعزامی معاونت بهداشتی دانشگاه ایران، با مراجعه حضوری به منازل مردم عزیز سرپل ذهاب با ابشان گفتگو کرده و مشاوره های لازم را ارایه می کنند. همچنین کارشناسان اعزامی از بیمارانی که در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه بستری بودند عیادت می کنند و وضعیت سلامت روان این بیماران را ارزیابی می کنند.

دفعات مشاهده: 143 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر