برگزاری کمیته ی فرهنگی آموزش و پیشگیری از اعتیاد توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان با حضور فرمانداری و ادارات شهرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه: در تاریخ 96/12/20 کمیته فرهنگی آموزش و پیشگیری از اعتیاد در سالن اجتماعات شبکه بهداشت بهارستان،  با حضور دکتر سلیمانی جوان؛ معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت بهارستان، خانم دژآهنگ؛ کارشناس مسئول بهداشت روان اجتماعی و اعتیاد، آقای امانی نماینده فرمانداری و نمایندگان سایر ادارات عضو کمیته برگزار شد.

در این جلسه دکتر سلیمانی جوان ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای ثابت طبق ابلاغ ادارات و همچنین آرزوی موفقیت در سال جدید، به روند رو به افزایش و عمق فاجعه موارد مخدر در جامعه اشاره نمود. ایشان در خصوص تأثیر مثبت برنامه های فرهنگی در پیشگیری از اعتیاد و اینکه با استفاده بیشتر از توان ادارات شهرستان و افزایش فعالیتها می توان گام های مؤثری در این حوزه برداشت، نکاتی را مطرح کرد و اظهار داشت برگزاری جلسات به عنوان رفع تکلیف نیست؛ بلکه با گام های استوار، دیدگاه اعتقادی و رویکرد اجتماعی، آگاه سازی آحاد جامعه به خصوص قشر جوان را بایستی در سرلوحه وظایف خود قرار دهیم.

در ادامه بررسی مصوبات توسط دبیر جلسه و سپس گزارش عملکرد و برنامه های سال آتی توسط اعضا کمیته ارائه شد.

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر